Stichting Mevrouw Pon creëert een sociaal vangnet voor hulpbehoevenden in het noorden van Thailand.

Top
dsc20171468

Steun Stichting Mevrouw Pon

Mevrouw Sompon Chairat woont al lang in Nederland. ‘Mevrouw Pon’ haar hart ligt hier in Nederland én in het noorden van Thailand. Alle energie en tijd die Mevrouw Pon heeft zet ze in voor haar stichting. Een stichting die begon met het financieren van rijst voor hulpbehoevenden, en die is uitgegroeid tot een stichting met een eigen bejaardenhuis, kinderhuis, scholings-, landbouw- en zorgprojecten. Mevrouw Pon financiert de projecten hoofdzakelijk met het geld dat zij verdient met haar Thaise take-away in Almere, en eerder met het Hilversumse restaurant Chiang Mai. Deze inkomsten zijn onvoldoende om alle projecten mee te financieren. Stichting Mevrouw Pon is daarom afhankelijk van giften van fondsen en particulieren.

Helpt u de mensen in het noorden van Chiang Mai? Steunen kan door direct  doneren van een geldbedrag, maar ook door een fondsenwervende actie te organiseren.

Wist u dat een financiële gift aan Stichting Mevrouw Pon aftrekbaar is van de inkomstenbelasting? Stichting Mevrouw Pon is heeft namelijk een ANBI-status.